Veckans nyheter rapporterar om en oväntad och otrevlig händelse som hände 26-åriga Marie från Göteborg. Denna nyhet blev snabbt den mest lästa bland alla toppnyheter och också den mest kommenterade i sociala media. 26-åriga Marie från Göteborg fick en bra support i media på grund av populariteten i hennes budskap.

Marie från Göteborg är en vanlig 26-åring som pluggar, har en pojkvän och ett deltidsjobb. Tack vare deltidsjobbet kan hon finansiera sina studier och även spara lite pengar. Det speciella med Marie är hennes stora kärlek till bilar – en lite ovanlig hobby för en 26-årig tjej.

Marie lär sig någonting nytt om nya, moderna bilar varje dag och håller sig uppdaterad med hjälp av sociala media. Hon vet redan en hel del om alla olika bilmärken och deras speciella egenheter, och brinner för att lära sig mer. Hon besöker sin närmaste bilhandlare en gång i månaden för att kolla in de olika modellerna.

Dock hände någonting konstigt och otrevligt senast Marie besökte visningssalongen. Medan hon gick och tittade sig omkring, blev 26-åriga Marie bryskt ombedd att lämna salongen. Hon var inte säker på varför det hände, och frågade varför. Svaret på hennes fråga var att hon helt enkelt var för fattig för att titta på bilmodellerna hos bilhandlaren.

Förolämpad, upprörd och ledsen, lämnade 26-åriga Marie bilsalongen och gick hem. Hon var så ledsen att hon bara ville ge upp sin hobby. Men efter att hennes händelse publicerades blev den snabbt populär och det var många som gav Marie det stöd hon behövde på alla sociala media. De bedömde även att den anställda betett sig dåligt och oacceptabelt.

Denna story är just nu nummer 1 bland mest lästa nyheter och också en väldigt populär toppstory. Maries beklagande i sociala media får fortfarande många kommentarer, och stöd kommer in från hela världen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

namn

E-post